Zzp'er en zelf de boekhouding doen, met een partner om financieel te sparren.

Herkent u dit: krijg je een advies waarvoor je flink moet betalen, en heb je eigenlijk geen idee of het advies klopt. Maar vooral vraag je je af waarom je zoveel betaalt? En dat je dan denkt: kan ik dat nou echt niet zelf doen?

Iets vergelijkbaars komen wij tegen bij zzp'ers die zich afvragen waarom zij honderden euro's betalen voor de boekhouding, terwijl zij zelf alle facturen gestructureerd aanleveren. Soms zelfs in een Excel-bestand. Zou ik dat dan ook niet zelf kunnen doen, vragen zij zich af. 

DeBoekhouders+ is daarin heel duidelijk: als u gestructureerd werkt en een overzienbare hoeveelheid rekeningen en facturen hebt, én u bent bereid om elke maand tijd vrij te maken voor uw boekhouding, dan kunt u prima zelf uw boekhouding doen.

En natuurlijk helpen we u daarbij, door:

  1. onze kennis aan u over te dragen
  2. u te helpen bij een gestructureerde en voor u passende opzet
  3. u elk kwartaal te ondersteunen, als deskundige onder handbereik

 

Wij zorgen dan voor uw jaarrekening, en de aangiften inkomstenbelasting en omzetbelasting. Maar vooral willen wij uw partner zijn als het gaat om uw financiële vooruitzichten in kaart te brengen, en ook als het gaat om financieel doordachte bedrijfsbeslissingen te nemen. Bijvoorbeeld als u wilt groeien, of als u vanwege pensionering uw bedrijf wilt afbouwen of verkopen.

Wij geloven namelijk dat wij voor u de meeste waarde toevoegen als financiële sparringpartner. En dat het daarbij minder belangrijk is of u zelf de boekhouding doet of dat wij dat voor u doen. Ideeël? Nee, want wij geloven in een partnership voor de lange termijn.

 

Comments