Over ons

DeBoekhouders+ is een samenwerkingsverband van boekhouders.

We hebben ieder een eigen eenmanszaak en weten dus wat het is om als zzp'er te ondernemen. Bij het starten van ons bedrijf en ook nu, hebben we dezelfde issues en vragen als iedere zzp'er, dus we kunnen ons goed verplaatsen in zzp'ers.

DeBoekhouders+ richt zich daarom vooral op zzp'ers en freelancers (eenmanszaken), omdat wij deze groep een goede dienstverlening willen bieden tegen een vast tarief.

 

Begrijpelijke taal en persoonlijk contact

Begrijpelijke taal is voor ons geen vraag, maar een uitgangspunt. Net als contact met u. Juist en vooral als u al klant bij ons bent, niet alleen als u klant bij ons wordt.

Juist in persoonlijk contact leren wij uw onderneming kennen. Zo weten we waar u zich op wilt richten en hoe u wilt groeien, en kunnen wij u helpen met het signaleren van de financiële consequenties van uw beslissingen. Daarom heeft u bij elk van onze pakketten vaste contactmomenten.

 

Verschillende behoeften, verschillende pakketten

We streven naar betaalbaarheid, met een praktisch oog voor wat u bezighoudt. Drie van onze pakketten zitten in de prijsrange 295 tot 795 euro.


Door te luisteren naar zzp'ers, hebben wij pakketten opgesteld die aan de verschillende behoeften voldoen:

  • Wilt u zelf een belangrijk deel van de boekhouding doen, bijvoorbeeld om kosten te besparen of om maximaal zicht te hebben in uw inkomsten en uitgaven? Dan bieden wij u twee pakketten, met bijvoorbeeld als optie uw boekhouder aan huis, ter ondersteuning.
  • Wilt u zoveel mogelijk tijd voor uw eigen onderneming? Dan doen wij graag uw boekhouding. En natuurlijk zorgen wij er dan voor dat u de informatie krijgt die nodig is om financiële grip te houden op uw bedrijf.


Wilt u weten welk pakket het beste bij u past? Beantwoord hier een paar eenvoudige vragen en u weet het direct.

 

De boekhouders zelf:

DeBoekhouders+ is gestart met twee boekhouders, Johan ten Hoor en Henk Beiboer.

Johan ten Hoor werkte lange tijd bij diverse accountantskantoren in de provincie Groningen en heeft inmiddels alweer enige tijd zijn eigen bedrijf in Roden.

Henk Beiboer werkte jarenlang bij een bank als financieel medewerker. Hij deed daar de boekhouding en werkte vervolgens als bedrijfseconomisch medewerker, assistent-controller en projectmanager.

Elk hebben we een passie voor cijfers en we vullen elkaar qua ervaring en deskundigheid goed aan. Wij hebben elkaar gevonden in ons streven naar een betaalbare en complete boekhouding, met een praktisch oog voor wat een ondernemer bezighoudt. Samen staan we sterk qua deskundigheid en ervaring.

Comments