Informatie-aanvraag

De Boekhouders+ is een samenwerkingsverband van boekhouders die ieder hun eigen eenmanszaak hebben. We weten dus wat het is om als zzp´er te ondernemen. 

Door te luisteren naar zzp´ers, hebben wij pakketten opgesteld (van 295 tot 795 euro per jaar) die aan de verschillende behoeften voldoen.

  • Wilt u zelf een belangrijk deel van de boekhouding doen, bijvoorbeeld om kosten te besparen of om maximaal zicht te hebben in uw inkomsten en uitgaven? 
  • Wilt u 1x per jaar een controle op uw boekhouding en uw btw-aangifte?
  • Wilt u zoveel mogelijk tijd voor uw eigen onderneming? Dan doen wij graag uw boekhouding. En natuurlijk zorgen wij er dan voor dat u de informatie krijgt die nodig is om financiële grip te houden op uw bedrijf.

Begrijpelijke taal is voor ons geen vraag, maar een uitgangspunt. Net als contact met u. Juist in persoonlijk contact leren wij uw onderneming kennen, weten we waar u zich op wilt richten en hoe u wilt groeien, en kunnen wij u helpen met het signaleren van de financiële consequenties van uw beslissingen. Daarom heeft u bij elk pakket vaste contactmomenten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons (06 347 06 502), of u kunt ook het formulier invullen, dan nemen wij snel contact met u op.

* Graag alle velden invullen.

 

Vul hier uw eigen naam in
Probeer hier zo kort en duidelijk mogelijk te omschrijven wat voor soort bedrijf u hebt.
Vul hier uw vra(a)g(en) in
CAPTCHA
Om te voorkomen dat we spam-inzendingen krijgen, vragen we u om onderstaande code in te geven.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
Comments